U bevindt zich hier: HomeVestiging ElburgNieuwbouw

Een aantal projecten wordt gerealiseerd, of is in ontwikkeling. Voor onze vestiging Elburg gaat het om de volgende projecten:


Centrum 't Harde
Goed wonen gaat niet zonder goede voorzieningen in de buurt. Daarom zijn UWOON, de gemeente Elburg en de provincie Gelderland bereid om te investeren in dit project. Centrumplan 't Harde B.V. is verantwoordelijk voor het commercieel vastgoed (winkels), UWOON neemt de woningen af in het project.

Vier seniorenwoningen aan de Singel waren rond de zomer 2012 klaar. Begin 2014 is fase 1 uit het project opgeleverd, met in totaal 36 appartementen, gelegen boven winkelruimten. Volgende fasen in het project zijn nog in voorbereiding.

Kijk ook eens op de website www.centrumplanharde.nl.


Starterswoningen 't Loo, Oldebroek
Samen met Schutte Bouw leverde UWOON 8 starterswoningen op aan de Beltgravenweg op 't Loo, met een prijs van € 172.500 v.o.n.. Er zijn twee blokken van vier woningen, in twee verschillende typen.
De woningen hebben een berging in de tuin. Bij de hoekwoningen bestaat de optie om een stuk grond naast het huis te kopen, voor een garage of parkeerplaats op eigen grond. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Bent u geïnteresseerd, neem dan contact op met makelaar De Passende Woning, die namens UWOON de verkoop begeleidt: T (0525) 63 10 54, E info@depassendewoning.nl.


Starters Renteregeling bij woningen Centrum 't Harde en 't Loo
Starters kunnen bij het kopen van een woning in centrum 't Harde of 't Loo gebruik maken van de Starters Renteregeling. Deze regeling helpt huishoudens met een middeninkomen bij het vinden van een betaalbare koopwoning. Zij kunnen met deze regeling, door voorschotten van UWOON, meer lenen en profiteren van lagere maandlasten dan bij een reguliere hypotheek. UWOON betaalt via Social Finance (de organisatie waarin de deelnemende corporaties zich hebben verenigd) 20% van de maandelijkse hypotheekrente, 10 jaar lang; dit zijn de voorschotten. Kopers mogen deze onder voorwaarden wel bijna helemaal aftrekken van het belastbaar inkomen. De maandelijkse hypotheeklasten zijn zo dus een stuk lager. Pas wanneer de woning verkocht wordt, of na 30 jaar, betaalt de koper de voorgeschoten hypotheekrente terug. En alléén als het huis meer waard is geworden. Op de website www.startersrenteregeling.nl vindt u meer informatie, en kunt u zelfs een proefberekening maken. U kunt natuurlijk ook met de plaatselijke makelaars of met UWOON contact opnemen.


Vrije kavels 't Loo, Oldebroek
In 't Loo, gemeente Oldebroek, biedt UWOON twee vrije kavels te koop aan. De oppervlakte van de kavels is circa 360 tot 380 m2. De kavelprijzen zijn € 115.000 en € 120.000 v.o.n..

Voor meer informatie kunt u terecht bij makelaar De Passende Woning, die namens UWOON de verkoop begeleidt: T (0525) 63 10 54, E info@depassendewoning.nl.

Feedback

Was deze informatie relevant? De relevantie is verplicht