U bevindt zich hier: HomeUWOONOver UWOONHuisregels

Elke dag bezoeken huurders en woningzoekenden een van onze vestigingen of komen onze medewerkers bij huurders thuis. Onze medewerkers proberen u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Soms lukt dat heel snel, maar het kan zijn dat wij u niet direct kunnen helpen. En soms bent u zelf verantwoordelijk en moet u zelf voor een oplossing zoeken. Helaas worden sommige bezoekers boos als wij niet direct een oplossing kunnen bieden. We willen u graag helpen in een rustige en prettige sfeer.

Daarom hebben we een aantal huisregels opgesteld. Hierin staat wat eigenlijk heel normaal is: dat we elkaar met respect behandelen.

Wij verzoeken u rekening te houden met onze huisregels. Deze regels gelden bij uw bezoek aan ons kantoor en ook als onze medewerkers bij u op bezoek komen.

Ondanks de aandacht voor de kwaliteit van onze dienstverlening, kan het voorkomen dat u niet tevreden bent. In alle gevallen geldt: meld het direct en probeer er met de betreffende medewerker uit te komen. U vindt hier meer informatie.

Feedback

Was deze informatie relevant? De relevantie is verplicht