Woning gekregen

Gefeliciteerd! U heeft een woning gekregen. Op deze pagina leggen we uit wat er nu gaat gebeuren. 

Stap

1

De woning bekijken

U mag de woning bekijken. Wij maken hiervoor een afspraak met u. Vaak gebeurt dit binnen een paar werkdagen. Lukt het niet om zo snel langs te komen, laat dit ons dan weten.  

Stap

2

Reactie geven

Nadat u de woning heeft bekeken, besluit u of u gaat verhuizen. U moet binnen 3 werkdagen reageren.   

  • Wilt u de woning, dan bent u de nieuwe bewoner.  
  • Wilt u de woning niet, dan horen we graag waarom niet.  
  • Krijgen we geen reactie, dan gaat de woning naar een andere woningzoekende.   

Stap

3

Spullen overnemen

Het is mogelijk om spullen van de oude bewoner over te nemen. Denk hierbij aan spullen die niet standaard bij de woning horen, zoals vloerbedekking of gordijnen. De afspraken die u met de oude bewoner maakt, zet u op een overnameformulier. Dit formulier moet bij de eindopname door u allebei ondertekend zijn.   

Stap

4

Sleutels ontvangen

In de advertentie op www.hurennoordveluwe.nl staat vanaf wanneer u de woning kunt huren. De definitieve datum geven wij zo snel mogelijk aan u door. We nodigen u dan uit voor een rondleiding door de woning. Na de rondleiding ondertekent u het opleverrapport en de huurovereenkomst. Wanneer alle handtekeningen zijn gezet, ontvangt u de sleutels.  

Let op: u ontvangt de sleutels altijd van ons. Neem ze dus niet van de oude bewoner aan. Hij of zij is verantwoordelijk voor de woning totdat u de huurovereenkomst heeft ondertekend.  

Stap

5

Verhuizen

Na het ondertekenen van de huurovereenkomst krijgt u van ons een bon. Met deze bon kunt u bij de bouwmarkt een aanhanger lenen om spullen te verhuizen.