Welke nieuwbouwprojecten zijn er in Harderwijk?

Nieuwbouwappartementen in het Waterfront

Aan de rand van het Waterfront bouwt UWOON 20 appartementen. Het gaat om 2 gebouwen met ieder 10 appartementen. Daarvan zijn de zes benedenwoningen rolstoeltoegankelijk. De woningen (met vloerverwarming) hebben één slaapkamer en worden gasloos opgeleverd. Ook worden ze voorzien van zonnepanelen. De (kale) huurprijs van de woningen is € 607,46 waardoor deze geschikt zijn voor de lagere inkomens. 

Heeft u interesse in deze woningen? Houd dan de website www.hurennoordveluwe.nl in de gaten. De woningen worden per blok van 10 woningen geadverteerd. Vanaf eind april kunt u op deze huurwoningen reageren met uw inschrijving. Op deze website vindt u dan ook meer informatie en plattegronden van de woningen.

J.P. Heijelaan (locatie Stadsdennenkerk)

Er is veel vraag naar woonruimte binnen de gemeente Harderwijk. Met name aan extra (sociale) huurwoningen is behoefte. Samen met de gemeente Harderwijk probeert UWOON hiervoor oplossingen te vinden. Daarom heeft UWOON de Stadsdennenkerk aangekocht om op die plek woningen te kunnen bouwen. De bedoeling is om in totaal 24 huurappartementen te realiseren.

Het is niet mogelijk om u aan te melden voor deze appartementen. De verhuur van deze appartementen gaat, net als bij andere woningen, via de website Huren Noord-Veluwe. De woningen worden daar nu nog niet geadverteerd; als er meer bekend is over de start van de bouw, publiceren wij dit op onze website.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden