Vacature Projectleider Vastgoed

Nieuwbouw, stadsvernieuwing, verduurzamen en meedenken over bijvoorbeeld flexibel wonen. Spreekt dat je aan? En heb je een vierjarige opleiding HBO bouwkunde en enkele jaren ervaring opgedaan in (een van) deze thema’s? Is je eerste baan mooi, maar weet je dat er meer in zit? Bijvoorbeeld aan ‘opdrachtgeverszijde’ en vernieuwing? Dan is deze vacature voor jou bestemd! Want UWOON in Harderwijk heeft een vacature voor een

Projectleider Vastgoed

zelfstandig | een echte verbinder | resultaatgericht | met een brede oriëntatie


De uitdaging
Je kent de complexe opgaven voor corporaties: verduurzamen, renovatie & nieuwbouw, de wachttijden verkorten en veel meer. Je werkt aan nieuwbouwprojecten, ingrijpende renovaties en planmatig onderhoud. Je bent verantwoordelijk van de start van de realisatiefase tot aan de oplevering. In de eerdere fasen heb jij een adviserende rol. De komende vier jaar gaan we ca. 200 nieuwe woningen bouwen en hebben wij een grote opgave voor het verduurzamen van ons bezit.

In voorbereiding/uitvoering zijn o.a. de volgende projecten:

 • Nieuwbouw van 48 appartementen aan de Van Maerlantlaan in Harderwijk
 • Nieuwbouw van 24 appartementen in de J.P. Heijelaan in Harderwijk
 • Nieuwbouw van 31 appartementen in Kerklaan/Postlaantje in Ermelo
 • Stadsvernieuwing in wijk Tinnegieter in Harderwijk (sloop van 60 woningen en nieuwbouw van 80 woningen). Een wijk uit de jaren 60 & 70 waar we in co-creatie met bewoners aan de slag zijn gegaan.

Jij bent ook een van de denkers rond innovatie in de bouw en het beheer. Dus je wordt enthousiast van vraagstukken als:

 • Is Flexwonen een manier om de slaagkans te verhogen c.q. de wachttijden te verlagen voor onze woningzoekenden?
 • Hoe kunnen wij op een efficiënte en verantwoorde wijze ons bezit in 2050 energieneutraal maken?
 • Hoe brengen we onze ketensamenwerkingsgedachte een stap verder naar ‘ontzorging’?

Deze vraagstukken zijn van belang omdat we als organisatie en sector concrete toezeggingen doen aan de maatschappij over huisvesting én verduurzaming. Deze toezeggingen lees je – bijvoorbeeld – terug in de prestatieafspraken van UWOON met de gemeenten Harderwijk, Ermelo, Elburg en Oldebroek en de landelijke wetgeving.

Je werkt veel samen met collega’s van o.a. verhuur en vastgoed en externe partners als aannemers, gemeenten en andere belanghouders. De afdeling Vastgoed bestaat uit ca. 20 medewerkers verdeeld over Team Vastgoed en Team Bedrijfsbureau. Je leidinggevende is de teamleider Vastgoed.

Jouw profiel

 • Je hebt een passie voor je vak en hebt – uiteraard – een afgeronde bouwkunde-opleiding op minimaal Hbo-niveau.
 • Je hebt enkele jaren ervaring bij bijvoorbeeld een aannemer, een adviesbureau of een corporatie.
 • Je bent zelfstandig en bent een generalist, je geniet ervan een project van A tot Z zelf op te pakken.
 • Je verbindt partijen om zo samen het beste resultaat neer te zetten, voor ons als organisatie en voor onze huurders.
 • Je werkt met grote investeringen en je bent ervan bewust dat de woningen voor onze huurders betaalbaar moeten blijven.
 • Je hebt een brede oriëntatie en brengt nieuwe ideeën graag binnen in onze organisatie.

Meer informatie lees je in de functiebeschrijving.

We bieden
We vragen veel van onze mensen; zowel op het gebied van inzet, kennis als persoonlijkheid.

 • Jij kunt rekenen op een zelfstandige functie in een deskundig team binnen een klantgerichte en professionele werkomgeving.
 • Onze organisatie is overzichtelijk. We kennen elkaar bij naam en hebben korte overleglijnen. Dat werkt wel zo prettig!
 • We zijn betrokken bij elkaar en onze klanten.
 • We zijn ook nuchter met een ‘doe maar gewoon’ mentaliteit én met steeds meer ruimte voor (jouw) nieuwe ideeën.

De waardering is een salaris dat past bij deze fase in je loopbaan: schaal I  van de CAO Woondiensten, ca. bruto € 3445,- tot maximaal € 4531,- per maand o.b.v. een 36-urige werkweek.
Er is ruimte voor opleiding en ontwikkeling. We starten bij onze organisatie met een jaarcontract, de intentie is om je daarna een vast dienstverband aan te bieden. Uiteraard kunnen we de werktijden in overleg met elkaar afstemmen. We gaan uit van een voltijd dienstverband (36 uur per week).

Vervolg
Heb je vragen over deze functie, neem dan contact op met Jan Granum, teamleider Vastgoed. Hij is bereikbaar op 0341-565123.

Interesse? Wij ontvangen je sollicitatiebrief en curriculum vitae graag uiterlijk 12 februari 2020 Je reactie wordt verwerkt door Vacaturepro.nl. Je ontvangt via hen een ontvangstbevestiging en overige correspondentie. Je kunt solliciteren via deze link.

Planning gesprekken

De eerste gesprekken vinden plaats op vrijdag 21 februari 2020 of 24 februari 2020

UWOON zorgt voor betaalbare en plezierige huisvesting voor ruim 8.600 huishoudens in Elburg, Ermelo, Harderwijk en Oldebroek. Onze naam vertelt hoe wij onze dienstverlening invullen: de klant staat bij ons voorop. We proberen hem of haar in iedere levensfase de passende huisvesting te bieden. Onze kernwaarden zijn: Toekomstbestendig, Verbinden, Verbeteren en Betrouwbaar.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld, delen via social media wel!

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden