Vacature Woonconsulent

Blije huurders met een nieuwe woning, het dagelijks contact met bewoners, de diversiteit van de werkzaamheden en de bijdrage die je levert aan een fijne woonomgeving. Dat is wat onze woonconsulenten leuk vinden aan deze functie. Spreekt dit jou ook aan? Dan kun jij onze nieuwe collega worden.

Wij hebben per direct een vacature voor:

Woonconsulent (32 uur - 88,89%)


Wat ga je doen?

Het mooie aan je werk is dat jij mensen tevreden stelt. Blij maakt met een nieuw huis. Toch een van de belangrijkste behoeftes van een mens. Je staat woningzoekenden te woord die willen weten wat hun mogelijkheden zijn. Zodra iemand de huur opzegt, zorg jij ervoor dat het hele proces vlekkeloos verloopt, net zolang tot we een nieuwe huurder voor dat huis hebben gevonden. Het lukt jou om zowel de vertrekkende huurder als de nieuwe huurder zo goed mogelijk tevreden te stellen en bovendien het belang van UWOON in de gaten te houden. Soms is dat lastig omdat belangen tegenstrijdig zijn. Mensen kunnen zelfs boos worden omdat zaken niet in hun voordeel geregeld kunnen worden. Dat zijn de momenten dat jij op je best bent. Die uitdaging ga je aan.

Naast dat dagelijkse proces van verhuren, komt er meer op je pad. Regelmatig willen mensen met spoed een woning wat slechts zelden mogelijk is. Dat zijn dus vaak slecht-nieuwsgesprekken en af en toe kan je iemand hoop geven. Er zijn elk jaar een paar nieuwbouw projecten waarvoor het hele verhuurproces moet worden georganiseerd. Hier ben jij medeverantwoordelijk voor. Jaarlijks worden de huurprijzen verhoogd en soms maken huurders daar bezwaar tegen. Ook dat is werk voor jou. Het feit dat al die zaken om tijd vragen, zorgt er voor dat je steeds keuzes maakt en prioriteiten stelt. Dat hoort bij deze uitdagende baan en is wat jij leuk vindt.

Wat jou geschikt maakt

 • Je hebt grote sociale voelsprieten
 • Je vindt het fijn om mensen (telefonisch) te woord te staan en verder te helpen
 • Je vindt integriteit niet meer dan normaal
 • Je laat je kaas niet van je brood eten
 • Je beweegt goed in stressvolle situaties
 • Je hebt een hbo denk- en werkniveau
 • Je hebt kennis van of affiniteit met regelgeving huurrecht/woningwet

In de functiebeschrijving tref je een compleet overzicht aan van de werkzaamheden. 

Wij bieden

 • Een zelfstandige functie in een deskundige en professionele werkomgeving
 • Een leerzame en inspirerende werkplek met voldoende mogelijkheid voor persoonlijke ontwikkeling
 • Wij kennen elkaar bij naam en hebben korte overleglijnen. Dat werkt wel zo prettig!
 • We zijn betrokken bij elkaar en onze klanten
 • Ook wij werken aan onze ontwikkeling. We stellen kritisch meedenken op prijs en vinden het fijn als je nieuwe ideeën inbrengt.
 • Bij ons zijn flexibele werktijden geen probleem

Je salaris is bij een fulltime dienstverband minimaal € 2896,- en maximaal € 3513,- bruto per maand. (Als je al eerder werkzaam was in onze sector kan het maximum hoger zijn).

Je krijgt een contract voor een jaar; aansluitende verlenging is niet uitgesloten.    

Klaar voor een nieuwe baan?

Deze baan kun je toch niet laten liggen? Solliciteer snel via deze link!
Wij ontvangen je motivatie en cv graag uiterlijk 9 december 2020.
Je reactie wordt verwerkt door Vacaturepro.nl. Je ontvangt via hen een ontvangstbevestiging en overige correspondentie. De eerste gesprekken vinden plaats op 15 december 2020. Een online Hbo-capaciteitentest en persoonlijkheidsonderzoek behoren tot de selectie.

Wil je meer weten?

 • Ontdek hier meer over UWOON en ons team Verhuur.     
 • Hoe een werkdag er uit kan zien, lees je hier.
 • De formele functiebeschrijving vind je hier.
 • Wil je met iemand overleggen of wat vragen? Neem dan contact op met Mark Schouten, teamleider Verhuur. Hij is bereikbaar op 0341-416894.

UWOON zorgt voor betaalbare en plezierige huisvesting voor ruim 8.600 huishoudens in de gemeenten Elburg, Ermelo, Harderwijk en Oldebroek. Onze naam vertelt hoe wij onze dienstverlening invullen: de klant staat bij ons voorop. We proberen hem of haar in iedere levensfase passende huisvesting te bieden. Betaalbaar én fijn wonen, daar doen we het voor. Naast onze vastgoedopgave werken we ook nadrukkelijk aan de leefbaarheid in ons werkgebied. Want wonen doe je samen. Onze kernwaarden zijn: Toekomstbestendig, Verbinden, Verbeteren en Betrouwbaar.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld, delen via social media wel!

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden