42 nieuwbouw appartementen - Oranjepark Ermelo

Impressie woongebouw

 • Impressie_woongebouw_sociale_huurappartementen_Oranjepark_Ermelo.jpg

Aan de Prinsenhof in Ermelo bouwt UWOON een duurzaam appartementengebouw met 42 woningen. De oplevering staat gepland op midden 2024. 

De appartementen 
De appartementen zijn verdeeld over vijf woonlagen met elk een berging op de begane grond. Het gebouw wordt gasloos en zeer energiezuinig. Er zijn 30 drie-kamer appartementen van ca. 70m2, 11 twee-kamer appartementen van ca. 60m2 en er is één studio van ca. 40m2. Verwarmen gebeurt met een warmtepomp die warmte uit de bodem haalt en ook de toegepaste balansventilatie is zeer energiezuinig. Al met al krijgen de huurders daardoor straks een zeer laag energieverbruik.  
 
Woonwijk het Oranjepark 
Het appartementengebouw komt in woonwijk het Oranjepark. Deze woonwijk ligt, niet ver van alle voorzieningen, in het gebied tussen de Dennenlaan, Sparrenlaan, Constantijnlaan en Wilhelminalaan. Het wordt een parkachtige omgeving met (zorg)woningen, een gezondheidscentrum en een buurtkamer. Een duurzame en zorgzame woonwijk waarin mensen er bewust voor kiezen naar elkaar om te kijken op basis van wederkerigheid.  
 
De bouw van de 42 appartementen is een mooie volgende stap in de ontwikkeling van het Oranjepark. De bouw van het gehele Oranjepark vindt tussen 2020 en 2026 in verschillende stappen plaats. Kijk voor meer informatie op www.oranjepark-ermelo.nl. 

Planning nieuwbouw appartementen
Naar verwachting ontvangen de nieuwe bewoners hun sleutel in het tweede kwartaal van 2024. De appartementen worden gebouwd door Van Wijnen Harderwijk. Het woongebouw is ontworpen door Beltman architecten. 

Voor wie? 
Alle appartementen vallen in de sociale huur, dus met een huur onder de 808 euro per maand (prijspeil 2023). Daarvoor gelden inkomensgrenzen.
De zes appartementen op de begane grond worden met voorrang verhuurd aan woningzoekenden met een zorgindicatie, dit gebeurt in samenspraak met de Zorggroep Noordwest-Veluwe. Zodra de woningen in verhuur gaan worden ze aangeboden via het regionale systeem voor woonruimteverdeling Huren Noord Veluwe. De verwachting is medio 2023.

Contact Van Wijnen

 • Vragen of opmerkingen?

  Heeft u vragen en/of opmerkingen over de bouwplaats en de voortgang van de werkzaamheden? Neem dan tijdens kantooruren contact op met de uitvoerder Peter de Jong via telefoonnummer 0341 553 644.

Contact UWOON

 • Overige vragen

  Heeft u overige vragen over dit project? Neem dan gerust contact op met projectleider Geert Bertijn via het telefoonnummer
  0341- 56 51 00

 • Email

  Of stuur een email naar gbertijn@uwoon.nl

Ontwikkeling Oranjepark

 • Vragen over Oranjepark?

  Heeft u vragen over de ontwikkeling van het Oranjepark? Neem dan gerust contact op met ontwikkelmanager Bart Jonker via het telefoonnummer 0341 - 56 51 00

 • Email

  Of stuur een email naar bjonker@uwoon.nl

Deel deze pagina