12 oktober Dag van het Huren: UWOON pop(t)-up

Publicatiedatum: 08-10-2019

 

Op zaterdag 12 oktober popt woningcorporatie UWOON op tijdens de Dag van het Huren. Van 10.00 tot 14.00 uur delen wij, in het winkelcentrum in Harderwijk, Ermelo en Elburg, een heerlijk kopje koffie uit. Huurders en belangstellenden kunnen bij deze “pop-up vestigingen” terecht voor vragen over o.a. huren, zonnepanelen, onderhoud en leefbaarheid in de wijk. Ook de betreffende huurdersraad is aanwezig.

Onder het mom van “De koffie staat voor u klaar, of mogen wij bij u op de koffie komen?” gaan wij graag het gesprek aan met onze (toekomstige) huurders. Een van de beloftes die omschreven staat in het ondernemersplan van UWOON is het horen en kennen van haar bewoners. Met de pop-up vestigingen willen wij op een verrassende en toegankelijk manier in contact komen met onze huurders en belangstellenden.

Pop-up vestigingen
De pop-up vestigingen staan op 12 oktober in winkelcentrum Stadsdennen in Harderwijk, winkelcentrum De Enk in Ermelo en winkelcentrum De Vrijheid in Elburg. Van 10.00 tot 14.00 uur staan onze medewerkers en leden van de huurdersraad klaar om in gesprek te gaan en vragen te beantwoorden.

Dag van het huren
Tijdens de Dag van het Huren bundelen woningcorporaties de krachten samen. Door verschillende activiteiten in het land en het gebruik van de hashtag #trotsophuren tonen de corporaties de dingen die ze doen en waar ze trots op zijn aan een breder publiek.

 

Deel deze pagina