Geen objecten gevonden

15 energiezuinige nieuwbouwwoningen Oosterwolde vanaf 12 februari in verhuur

Publicatiedatum: 12-02-2022

Vanaf zaterdag 12 februari 2022 worden de 15 nieuwbouwwoningen aan de Dominee van Rootselaarerve in Oosterwolde geadverteerd op www.hurennoordveluwe.nl. Reageren kan tot zaterdag 28 februari om 09.00 uur.

Type woningen:

- Vijf levensloopbestendige woningen ca. 94 m2, geschikt voor 55+. De woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer bevinden zich op de begane grond. Op de verdieping zijn twee slaapkamers aanwezig. 

- Twee kleinere woningen van ca. 84 m2, geschikt kleine gezinnen. De woonkamer en keuken bevinden zich op de begane grond. Op de verdieping zijn twee slaapkamers en een badkamer aanwezig.

- Acht grotere woningen van ca. 100m2, geschikt voor grotere gezinnen. De woonkamer en keuken bevinden zich op de begane grond. Op de 1e verdieping zijn twee ruime slaapkamers aanwezig. Tevens is op de 2e verdieping een zolder beschikbaar die bereikbaar is met vaste trap.

Meer informatie over de woningen vindt u op www.hurennoordveluwe.nl. U kunt daar ook reageren op de woningen (tot zaterdag 28 februari om 09.00 uur).

 

 

Deel deze pagina