Appartementen De Hanzen Harderwijk vanaf 13 oktober 2021 in de verhuur

Publicatiedatum: 11-10-2021

Vanaf woensdag 13 oktober 2021 worden de eerste appartementen van nieuwbouwcomplex De Hanzen in Harderwijk geadverteerd. Het gaat om 47 nieuwe woningen, waarbij een deel wordt toegewezen aan bewoners die een grote woning achterlaten in de gemeente Harderwijk.

De Hanzen
Het complex ligt aan Havenspoor 1 tot en met 89B in Harderwijk. Het gaat om 47 woningen met een oppervlakte van 60m2. Ze zijn voorzien van 3 kamers, een luxe keuken en badkamer en apart toilet. Ook is er een technische ruimte / berging. Voor elk appartement is er een aparte fietsberging aanwezig. Voor bewoners met een auto zijn bij de flat voldoende openbare parkeerplaatsen beschikbaar. De woningen worden voor twee verschillende netto huurprijzen aangeboden: € 633,25 en € 730,33.

Voorrang
Woningcorporaties Omnia Wonen en UWOON voeren samen met de gemeente Harderwijk een proef uit om doorstroming tussen huurwoningen te bevorderen. Dit betekent dat 19 van de 47 woningen van De Hanzen worden toegewezen aan huurders die een grote woning hebben in de gemeente Harderwijk én verhuizen naar een van deze appartementen. U komt in aanmerking voor deze zogenoemde ‘Van Groot Naar Beter regeling’, wanneer u aan de volgende punten voldoet:

1.         U laat als hoofdhuurder een sociale huurwoning achter in de gemeente Harderwijk van Omnia Wonen of UWOON;

2.         De woning komt vrij voor de verhuur (gaat dus niet in de verkoop);

3.         De woning heeft minimaal 4 kamers (de woonkamer telt als 1 kamer).

Wilt u meer weten over deze appartementen? Zoals wanneer alle appartementen worden geadverteerd? En hoe ze er precies uitzien? Meer informatie vindt u op de website van Omnia Wonen: https://www.omniawonen.nl/de-hanzen-harderwijk

 

Deel deze pagina