Geen objecten gevonden

UPDATE - Inzendtermijn verlengd tot vrijdag 27 augustus 12.00 uur! Stuur uw idee in! Burendag 2021: UWOON ondersteunt 10 initiatieven met € 250,-

Publicatiedatum: 23-08-2021

UWOON bouwt aan tolerante, sterke buurten waar bewoners prettig samenleven en problemen met elkaar oplossen. Om dit te bereiken is het nodig dat bewoners elkaar kennen. Buurtgenoten die een goed onderling contact hebben, waarderen elkaar, lossen problemen samen op en helpen elkaar. Geen wonder dat UWOON initiatieven in het kader van Burendag 2021 graag ondersteunt.

UPDATE: Inzendtermijn verlengd tot vrijdag 27 augustus 12.00 uur!

Burendag, goed idee!

Burendag is een initiatief van het Oranjefonds en Douwe Egberts. In 2021 is het op drie dagen: 24, 25 of 26 september. Buren die een activiteit organiseren, kunnen deze aanmelden op www.burendag.nl. Inmiddels staan er al diverse activiteiten gepland in Elburg, Ermelo en Harderwijk.

UWOON-bijdrage van € 250,-

UWOON ondersteunt Burendag 2021 met een financiële actie. Tien initiatieven van huurders kunnen een bedrag van € 250,- ontvangen voor de uitvoering van een activiteit. Dit geld mag men voor allerlei soorten activiteiten gebruiken: van schoonmaakactie tot straatfeest. Zolang de doelstelling maar is om buren met elkaar in contact te brengen.Kunt u wel wat hulp gebruiken bij de uitvoering van uw plannen voor Burendag? Neem dan contact op met de buurtbeheerder, hij kan u misschien helpen. 

Hoe het werkt?

  • Meld om te beginnen uw activiteit aan op Burendag.nl.
  • Kijk vervolgens of uw activiteit of idee voldoet aan onze voorwaarden. 
  • Mail daarna uw activiteit naar communicatieuwoonnl, met als onderwerp Burendag 2021. Vergeet uw naam en telefoonnummer niet.
  • In totaal krijgen 10 inzendingen een bedrag van € 250,-.
  • Inzenden kan tot dinsdag 24 augustus 2021 -  NB. verlengd tot vrijdag 27 augustus 12.00 uur!
  • Op 31 augustus 2021maken we bekend welke initiatieven een geldbedrag krijgen.
  • Winnaars krijgen persoonlijk bericht. 

 

Deel deze pagina