Ermelo: Huurwoningen Kerklaan – Postlaantje (De Wegwijzer) LET OP: de bouwplaats bezoeken is niet toegestaan!

Publicatiedatum: 01-07-2020

Op deze mooie locatie in het centrum van Ermelo bouwt aannemer Nijhuis namens UWOON 61 appartementen, waarvan 31 sociale huurwoningen. De appartementen zijn verdeeld over verschillende woongebouwen.

Let op! Het is niet de bedoeling dat u op eigen initiatief de bouwplaats bezoekt.

Van de 31 sociale huurwoningen zijn er drie zogenoemde  ‘kangoeroewoningen’. Dat zijn huurwoningen met op de begane grond een zelfstandige woning voor iemand die zorg nodig heeft, gecombineerd met een zelfstandige huurwoning daarboven voor de mantelzorger/zorgverlener.

De andere 25 huurwoningen adverteren we de komende tijd in 4 blokken van 5 à 7 woningen. Dus niet allemaal tegelijk. De kangoeroewoningen adverteren we op een later moment. De advertenties voor de huurwoningen vindt u sinds 29 juni 2020 op www.hurennoordveluwe.nl.

Nagenoeg alle koopwoningen zijn verkocht of onder optie. U kunt zich nog als reserve kandidaat aanmelden bij Midden Nederland Makelaars.

De bouw is al gestart; als alle woongebouwen klaar zijn (zowel koop als huur) worden de woningen opgeleverd. De verwachting is dat de eerste bewoners in het eerste kwartaal van 2021 in deze woningen kunnen gaan wonen.

Heeft u interesse in één van de sociale huurwoningen? Houd dan de website www.hurennoordveluwe.nl in de gaten. Sinds 29 juni 2020 kunt u op de eerste huurwoningen reageren met uw inschrijving. Op deze website vindt u dan ook meer informatie en plattegronden van de woningen. Let op! Voor deze woningen kan (gezien de huurprijs) geen huurtoeslag worden aangevraagd.

Bent u geïnteresseerd in één van de zogenoemde kangoeroewoningen, neemt u dan contact op met UWOON (www.uwoon.nl) of telefonisch via 0341-565100.

 

Deel deze pagina