Geen objecten gevonden

Fleur Imming, nieuwe directeur-bestuurder UWOON

Publicatiedatum: 20-05-2020

 

Fleur Imming wordt per 1 september 2020 de nieuwe directeur-bestuurder van woningcorporatie UWOON. Zij volgt daarmee Moniek van Balen op die 14 jaar leiding gaf aan UWOON.

Imming (45) werkt op dit moment als directeur bij de vereniging Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg (VPTZ Nederland) en heeft daarnaast bestuurlijke ervaring als wethouder bij de gemeente Amersfoort. Fleur: “Fijn en veilig wonen hebben groot effect op de kwaliteit van leven en de gezondheid van mensen. Daarbij vind ik het niet meer dan normaal dat huurders een belangrijke stem hebben bij de koers en uitvoering van de ambities van UWOON. Ik kijk er naar uit om aan de slag te gaan en de collega’s en samenwerkingspartners te mogen ontmoeten.”

Alphonse Hanlo, voorzitter van de raad van commissarissen: “We kijken uit naar de komst van Fleur Imming en zijn ervan overtuigd dat UWOON, onder haar leiding, de ingezette koers kan voortzetten en de ambities kan realiseren. Samenwerking met maatschappelijke partijen, gemeenten en huurders is daarbij essentieel”.

Imming treft bij UWOON een gezonde organisatie die klaar is voor de toekomst. Na haar aantreden zal Fleur het contact met de partners van UWOON opzoeken om zich verder te oriënteren op het werkgebied en de samenwerking te bespreken. Van 1 juni tot 1 september wordt de functie waargenomen door Iris Uittien.

 

Deel deze pagina