Geen objecten gevonden

Informatieavonden voor huurders over zonnepanelen

Publicatiedatum: 16-08-2017

Meld u aan voor de informatieavond om meer te weten over ons nieuwe aanbod voor zonnepanelen.

Op verzoek van de huurdersraden en in overleg met een werkgroep van actieve huurders is UWOON tot een aanbod gekomen voor zonnepanelen. In het najaar van 2017 wil UWOON de eerste zonnepanelen plaatsen op daken van huurders, na een selectie van de leverancier. Het streven is om de komende jaren bij mutatie (verhuizing), planmatig onderhoud en op aanvraag zoveel mogelijk panelen te plaatsen.

UWOON wil dat het plaatsen van zonnepanelen aantrekkelijk is voor huurders en neemt daarom 30% van de investering op zich. Huurders die voor zonnepanelen kiezen, betalen voor de overige 70% een vaste vergoeding in de servicekosten. Het bedrag en de mogelijke besparing is afhankelijk van het aantal panelen. Op kleine eengezinswoningen worden acht panelen geplaatst en op reguliere eengezinswoningen tien.

Drie informatieavonden over zonnepanelen

Meer weten over dit speciale aanbod? Steek uw licht op tijdens de informatiebijeenkomst bij u in de buurt. We vertellen u dan meer over de besparing op uw energienota en de vergoeding in de servicekosten. U kunt zich opgeven voor de avond van uw keuze via het aanmeldformulier op deze website.

 • Ermelo
  5 oktober bij Bon Appetit (Proson)
  Paul Krugerweg 43
 • Harderwijk
  10 oktober in De Kiekmure
  Tesselschadelaan 1
 • Elburg
  12 oktober in ’t Huiken
  Lange Wijden 33

Inloop: vanaf 19.00 uur
Aanvang: 19.30 uur

Deel deze pagina