Geen objecten gevonden

KWH-Huurlabel verlengd tot maart 2023

Publicatiedatum: 09-08-2021

Wij zien graag tevreden klanten. De kwaliteit van onze dienstverlening heeft daarom continu onze aandacht. UWOON heeft het keurmerk KWH-Huurlabel. Het KWH (Kwaliteitscentrum Woningcorporaties Huursector) meet gedurende het hele jaar de klantwaardering op verschillende onderdelen.

KWH heeft in 2020 bij UWOON de waardering van onze huurders voor de dienstverlening onderzocht. De resultaten van dit onderzoek zijn beoordeeld door de Commissie Kwaliteitsverklaringen (CKV). De CKV is bevoegd het besluit over de geldigheid van het keurmerk KWH-Huurlabel te nemen.

De CKV heeft vastgesteld dat de huurders van UWOON tevreden zijn over de kwaliteit van dienstverlening en dat deze voldoet aan de uitgangspunten van het keurmerk KWH-Huurlabel. Voor toekenning of verlenging van het keurmerk KWH-Huurlabel geldt:

  • minimaal een cijfer 7,0 voor de onderdelen Algemene dienstverlening, Woning zoeken, Nieuwe woning, Huur opzeggen, Reparaties en Onderhoud en
  • minimaal 85% tevreden huurders per onderdeel. Een huurder is tevreden als hij gemiddeld een 6 (afgerond 5,5) of hoger geeft.

Dit betekent dat de geldigheidsduur van het keurmerk KWH-Huurlabel met twee jaar verlengd is tot maart 2023.

 

Deel deze pagina