Nieuwe uitdaging voor UWOON bestuurder Moniek van Balen-Uijen

Publicatiedatum: 14-11-2019

 

Per 1 april 2020 zal bestuurder Moniek van Balen-Uijen UWOON verlaten. Na 14 jaar werkzaam te zijn geweest als bestuurder gaat Moniek verder als zelfstandig adviseur. Iris Uittien, manager Wonen, zal vanaf 1 april 2020 tijdelijk de functie van de bestuurder waarnemen. De RvC bereidt momenteel de wervingsprocedure voor.

Moniek: “Na 14 mooie jaren bij UWOON en 27 jaar in de volkshuisvesting ben ik benieuwd naar een nieuwe invulling van mijn werkzame leven. Ik ga verder als zelfstandig adviseur waarbij ik mijn kennis en ervaring inzet op het terrein van samenwerkingen en procesverbetering, betere besluitvorming met consent, vastgoedontwikkeling en Governance.”

Iris Uittien, manager Wonen, neemt tijdelijk de functie waar
Per 1 april zal de functie tijdelijk worden waargenomen door Iris Uittien, manager Wonen. De RvC bereidt momenteel de wervingsprocedure voor en verwacht in de zomer van 2020 de nieuwe bestuurder te kunnen voorstellen. Ook de functie van manager Wonen zal tijdens deze overbruggingsperiode worden opgevangen.

Een nieuw avontuur
Moniek: “Een nieuw avontuur en een weloverwogen keuze. Ondanks dat zal het afscheid van zoveel mooie mensen bij UWOON en zoveel fijne samenwerkingspartners mij echt zwaar vallen. Maar ik kan terugkijken op een periode van vele goede en langdurige samenwerkingsrelaties met dito resultaten. Ik heb al die jaren met heel veel plezier gewerkt aan UWOON’s doelen.”

 

Deel deze pagina