Geen objecten gevonden

UWOON graag in gesprek met bewonerscommissie Gelreweg

Publicatiedatum: 30-01-2020

 

Deze week ontvangen leden van de bewonerscommissie Gelreweg een uitnodiging van woningcorporatie UWOON. Er komt een bijeenkomst in februari waarbij UWOON graag in gesprek gaat met de bewonerscommissie als afvaardiging van de buurt. In december vorig jaar deelde de corporatie haar toekomstvisie voor de Oude Telgterweg en de Gelreweg. UWOON gaat graag het gesprek aan met de bewonerscommissie om samen te kijken hoe deze toekomstvisie kan worden volbracht tot een goed en gedragen plan.

Eerste bijeenkomst

UWOON brengt tijdens de bijeenkomst de bewonerscommissie op de hoogte van de huidige stand van zaken. De corporatie wil daarbij graag in gesprek met de commissie om samen te kijken naar de mogelijkheden om de toekomstvisie tot een goed en gedragen plan te brengen.
Ook Huurdersraad De Groene Draad en een afgevaardigde van de gemeente zijn uitgenodigd. De besproken punten worden na afloop schriftelijk uitgewerkt en gedeeld met alle betrokken bewoners.

Brieven van bewoners
UWOON ontving, na de bewonersavond in december vorig jaar, enkele brieven van bewoners uit de buurt. De strekking van de brieven was gelijk. Er is nog veel onduidelijkheid en bewoners willen graag antwoorden. De genoemde punten uit deze brieven staan op de agenda van de eerste bijeenkomst.

 

Deel deze pagina