Vacature Buurtbeheerder Leefbaarheid 36 uur (100%)

Publicatiedatum: 05-11-2021

Als Buurbeheerder draag je bij aan het realiseren van een plek waar onze huurders plezierig wonen en zich veilig en thuis voelen. Waar bewoners elkaar kennen en open staan voor ieders achtergrond is het prettiger wonen. Jij bevordert vanuit die gedachte de leefbaarheid in jouw buurt. 

Wooncorporatie UWOON wil meer doen dan huisvesten. Wonen staat niet op zichzelf, maar is verbonden met zorg, welzijn en leefbaarheid. Het doel is om samen met bewoners en maatschappelijke partijen veilige, schone en fijne wijken te maken. Ons team leefbaarheid zet zich daarvoor in. Wij zoeken twee nieuwe collega’s die dat ook willen doen, in de functie van

Buurtbeheerder Leefbaarheid voor 36 uur per week (100%) 

Wat ga je doen?

 • Je stimuleert en bevordert dat bewoners elkaar kennen en helpen een fijne buurt te bouwen. Je helpt bewoners daarin zelfstartend en zelfredzaam te zijn; jij ondersteunt initiatieven van buurtbewoners. En als de leefbaarheid en veiligheid onder druk staat grijp je in; soms moet je bewoners aanspreken op gedrag, soms schakel je hulpverlening in. 
 • We zoeken dus een collega die enthousiast en creatief mensen kan verbinden, en ook kan aanspreken als dat nodig is. 
 • Word jij enthousiast van deze verantwoordelijkheden, houd je van mensen en verbinden, praat je gemakkelijk en sta jij stevig in je schoenen? Dan zou jij onze nieuwe collega kunnen zijn.

Wat je moet weten en kunnen

Je werkt graag samen en daarbij ben jij zelfstartend en zelfstandig. Organisatorisch ben je sterk. Je kan goed schakelen naar onverwachte werkzaamheden en behoudt dan het overzicht. Je bent ook goed in signaleren en adviseren op jouw werkterrein. Je bent toegankelijk en je weet je ideeën en vakkennis goed te communiceren. Je bent goed in het bouwen en gebruiken van netwerken om bewonersinitiatieven te ondersteunen. Met emoties van bewoners kun je goed omgaan en je weet hoe je moet handelen bij grensoverschrijdend gedrag. Bovenal houd jij van mensen en wil je naast ze staan. 

En verder:

 • Je werk- en denkniveau is ten minste mbo+. 
 • Bij voorkeur heb je voor deze functie een diploma van een relevante opleiding op mbo-niveau, aangevuld met vervolgopleidingen. Ook met een relevante opleiding op hbo-niveau ben je van harte welkom.  

Wij bieden jou

 • Een functie waarin jij het verschil kunt maken als het gaat om het realiseren van plezierig wonen voor onze huurders. Er is veel ruimte voor jouw inbreng: we stellen kritisch meedenken op prijs en vinden het fijn als je nieuwe ideeën inbrengt. 
 • Een zelfstandige functie in een deskundig team binnen een klantgerichte en professionele werkomgeving, met ruimte en middelen voor jouw professionele ontwikkeling. 
 • Een goede balans tussen werk en privé.
 • Een informele werkomgeving: wij kennen elkaar bij naam en hebben korte overleglijnen. Dat werkt wel zo prettig!
   
 • De arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO Woondiensten, waaronder een goede pensioenregeling. 
 • Je salaris is bij een fulltime dienstverband minimaal € 2934,- en maximaal € 3592,- bruto per maand, exclusief 8% vakantietoeslag. (Als je voor 1-8-2018 werkzaam was in onze sector is het maximum hoger). 
 • Een aanstelling voor een jaar met intentie tot aansluitende verlenging voor onbepaalde tijd.

Wil je meer weten?

Ontdek hier meer over jouw team Leefbaarheid en je werkdag.   
De formele functiebeschrijving vind je hier

Je kan ook contact opnemen met Teamleider Luit Harkema via 06 401 078 78 en/of collega buurtbeheerders Acca de Boer en Bert Smits via het algemene UWOON nummer 0341 41 68 94 . 

Ben je enthousiast?

 • Wil je deze baan niet laten liggen? Solliciteer dan via deze link 
 • Wij ontvangen je motivatie en cv graag uiterlijk zondag 28 november 2021. 
 • Je reactie wordt verwerkt door Vacaturepro.nl. Je ontvangt via hen een ontvangstbevestiging en overige correspondentie. 
 • De eerste gesprekken zijn maandagmiddag 6 december of donderdagochtend 9 december 2021
 • Een online capaciteitentest en persoonlijkheidstest behoren tot de selectie. 

Planning

Gewenste aanvangsdatum van je dienstverband is zo spoedig mogelijk. 


Bij UWOON werken 100 collega’s samen aan betaalbare en plezierige huisvesting voor ruim 8.700 huishoudens in de gemeenten Elburg, Ermelo, Harderwijk en Oldebroek. We zijn er in de eerste plaats voor mensen met een lager inkomen.

Daarnaast ondersteunen we ook mensen met lage middeninkomens zolang dit binnen onze mogelijkheden past, omdat zij ook moeilijkheden ondervinden op de woningmarkt. Onze naam vertelt hoe wij onze dienstverlening invullen: de klant staat bij ons voorop. Wij bieden kwalitatief goede en betaalbare woningen en woondiensten, zodat huurders zich op hun plek voelen in hun buurt, straat en huis.

Wij werken nauw samen met huurdersorganisaties, gemeenten, zorg- en welzijnsinstellingen en andere corporaties en (maatschappelijke) organisaties in de regio Noord-Veluwe.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld, delen via social media wel! 
 

Deel deze pagina