Buurtsiertuin in Ermelo-West winnaar van Burendagactie

Publicatiedatum: 07-09-2021

Winnaar van de UWOON burendagactie is de "Buurtsiertuin” in Ermelo-West. Tijdens Burendag, op zaterdag 25 september, gaat de buurt aan de slag in de Buurtsiertuin. Snoeien, schoffelen en onkruid wieden. En het plaatsen van nieuwe plantjes maakt de tuin helemaal af! De buurtactiviteit wordt afgesloten met een smakelijke barbecue. 

UWOON wenst de buurt heel veel plezier!

UWOON-bijdrage van € 250,-
UWOON ondersteunt Burendag 2021 met een financiële actie. Initiatieven van huurders konden een bedrag van € 250,- ontvangen voor de uitvoering van een activiteit. Dit geld mag men voor allerlei soorten activiteiten gebruiken: van schoonmaakactie tot straatfeest. Zolang de doelstelling maar is om buren met elkaar in contact te brengen.

UWOON bouwt aan tolerante, sterke buurten waar bewoners prettig samenleven en problemen met elkaar oplossen. Om dit te bereiken is het nodig dat bewoners elkaar kennen. Buurtgenoten die een goed onderling contact hebben, waarderen elkaar, lossen problemen samen op en helpen elkaar. Geen wonder dat UWOON initiatieven in het kader van Burendag 2021 graag ondersteunt.
 

 

Deel deze pagina