Geen objecten gevonden

Te huur: Kangoeroewoningen in Ermelo

Publicatiedatum: 07-12-2020

UWOON realiseert in het nieuwbouwproject De Wegwijzer (Kerklaan/Postlaantje) in Ermelo drie zogenaamde ‘kangoeroewoningen’. Deze liggen in het dorpscentrum, nabij winkels, horeca en NS-station. Ze worden in het eerste kwartaal van 2021 opgeleverd.

Zoals een jonge kangoeroe in de buidel van de moeder woont, zo wonen in een kangoeroewoning mensen met elkaar onder één dak. Dit kunnen familieleden zijn, maar ook een zorgbehoevende met zijn of haar zorgverlener(s). De bewoners hebben ieder een eigen zelfstandige woonruimte met slaapkamer(s), badkamer en keuken. Het idee: als je dicht bij elkaar woont, kun je goed voor elkaar zorgen en op elkaar letten.

Voor wie?

De benedenwoning is bestemd voor een bewoner met een langdurige zorgbehoefte. De bovenwoning op de eerste en tweede etage is voor de verzorger/zorgverlener die een duurzame zorgrelatie heeft met de zorgbehoevende. Dat kunnen ouders of andere familieleden zijn, maar ook mantelzorgers of professionele zorgverleners. 

Direct aanmelden of meer informatie? Bel met de woonconsulenten in Ermelo: 0341 56 51 00 of mail naar ermelouwoonnl

Reageren op de woningen

Vanaf 7 december 2020 kunnen belangstellenden reageren op de ‘kangoeroewoningen’ via de website Huren Noord-Veluwe. Klik hier om direct naar de pagina met woningaanbod te gaan. Het gaat om Wegwijzer 1, 3 en 5.
 

Deel deze pagina