Welkom Over Uwoon Meer informatie Nieuws Bezoekersloket UWOON in het Huis van Ermelo

Bezoekersloket UWOON in het Huis van Ermelo

Leestijd: 2 min

We hebben op 6 december 2022 een bezoekersloket geopend in het Huis van Ermelo. Zo kunnen huurders en woningzoekenden uit Ermelo in hun eigen gemeentehuis bij UWOON terecht voor huur- en woonzaken.

“Wij vinden het belangrijk om dichtbij en zichtbaar te zijn voor onze bewoners,” zegt Fleur Imming, directeur-bestuurder van UWOON. “We zijn daarom opzoek gegaan naar een plek in Ermelo waar je makkelijk naar binnenloopt en elkaar ontmoet. Het huis van Ermelo is een mooie centrale plek om onze bewoners en woningzoekenden te ontvangen. Heel fijn dat we dit samen met de gemeente hebben gerealiseerd.”

In juli 2021 sloot UWOON de deuren van het kantoor aan de Dokter Holtropstraat. De woningcorporatie ging op zoek naar een kleiner pand in Ermelo om vandaar uit een deel van de dienstverlening te leveren. Huurders en andere bezoekers konden in de tussentijd terecht bij het kantoor van UWOON in Harderwijk.

Het Huis van Ermelo 

Bezoekers aan het Huis van Ermelo vinden UWOON bij binnenkomst links bij de balie van de gemeente. Het gemeentehuis werd verbouwd en kreeg de naam Huis van Ermelo. Een plek voor elke inwoner van gemeente met de mogelijkheid ruimte te huren. UWOON is de eerste organisatie die van die mogelijkheid gebruik maakt.

Openingstijden

Medewerkers van UWOON zijn aanwezig op dinsdag-, woensdag- en donderdagochtend van 8.30 tot 12.30 uur. Buiten deze openingstijden kunnen huurders en woningzoekenden bij het kantoor in Harderwijk terecht. Telefonisch is de woningcorporatie bereikbaar tot 16.30 uur via het bekende telefoonnummer 0341 - 56 51 00.