Welkom Over Uwoon Meer informatie Nieuws Dicht bij de huurders: nieuw kantoor in Elburg

Dicht bij de huurders: nieuw kantoor in Elburg

Leestijd: 1 min

Op donderdag 1 juni openen wij de deuren van ons nieuwe kantoor aan de Zuiderzeestraatweg 88 in Elburg. Met het nieuwe kantoor kunnen (toekomstige) huurders eenvoudig bij ons terecht voor huur- en woonzaken.

Directeur-bestuurder Fleur Imming;Huurders weten ons steeds vaker online te vinden. Via de website, e-mail of huurdersportaal. Het aantal bezoeken aan ons kantoor in Elburg neemt af en het huidige kantoor wordt te groot. Omdat we het belangrijk vinden om dicht bij onze huurders te blijven, zijn we op zoek gegaan naar een kleinere locatie. Een fijn kantoor en centraal gelegen.”

Sluiting huidig kantoor
Het kantoor aan de Robbertsmatenstraat 2 sluit op maandag 29 mei. Op donderdag 1 juni openen de deuren van het nieuwe kantoor. Huurders die ons in de tussentijd willen bezoeken zijn van harte welkom aan ons kantoor in Harderwijk aan de Deventerweg 5.

Openingstijden ongewijzigd
De openingstijden blijven hetzelfde. Het nieuwe kantoor is open op maandag, woensdag en donderdag van 08.30 tot 12.30 uur. In de middag op afspraak. Ook het telefoonnummer blijft ongewijzigd; 0525 – 68 49 00.