Praat mee over aardgasvrije woonwijken in Harderwijk en Hierden

Publicatiedatum: 09-01-2019

Op dinsdag 29 januari is er een stadsgesprek voor belangstellenden uit Harderwijk en Hierden.

De Nederlandse overheid heeft besloten dat woonwijken voor 2050 aardgasvrij moeten zijn. Dit betekent dat ook gemeente Harderwijk de opdracht heeft om hiermee aan de slag te gaan. De overgang naar aardgasvrij wonen is een ingrijpende ontwikkeling, langdurig traject en heeft een groot effect op de directe leefomgeving. Om tot een goede aanpak van de overgang naar aardgasvrije woonwijken te komen wil de gemeente in gesprek met de inwoners op dinsdag 29 januari. 

Voor dit stadsgesprek op dinsdag 29 januari worden alle belangstellende inwoners in Harderwijk en Hierden uitgenodigd. Na een korte inleiding, kunt u per wijk met elkaar in gesprek onder leiding van een bewoner uit uw eigen wijk. Tijdens de gesprekken worden gedachten en ideeƫn met elkaar uitgewisseld over welke mogelijkheden, kansen en aandachtspunten er zijn in uw wijk.

De gemeente Harderwijk werkt samen met de woningcorporaties UWOON, Omnia Wonen en de netbeheerder Alliander, lokale energiecoƶperatie Endura en energieloket Veluwe Duurzaam. 

Datum: 29 januari 2019
Aanvang: 19:30 (Inloop 19:15)
Locatie: Christelijk College Nassau Veluwe, Stationslaan 26, 3842 LA Harderwijk

Het stadsgesprek is voor iedereen toegankelijk en aanmelden is niet nodig.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden