Geen objecten gevonden

Onze coronamaatregelen

Op vrijdagavond 28 mei kondigde het kabinet verdere coronaversoepelingen aan. Met deze versoepelingen is het voor UWOON mogelijk om de dienstverlening verder uit te breiden. Wij houden daarbij rekening met uw en onze veiligheid. Vanaf maandag 7 juni is het volgende weer mogelijk:

1. Kantoren open van 08.30 tot 12.30 uur
Onze kantoren in Harderwijk en Elburg gaan weer open. In de ochtend van 08.30 tot 12.30 uur en in de middag alleen op afsrpaak. Komt u naar een van onze kantoren? Dan willen wij u vragen om (indien mogelijk) alleen te komen. Onze medewerkers vragen vooraf naar uw gezondheid. Lees meer in onze flyer Veilig in gesprek op kantoor. 

Let op! Kantoor Ermelo blijft gesloten. Het kantoor in Ermelo blijft gesloten. Op dit moment zijn wij op zoek naar een nieuwe locatie in Ermelo. Een toegankelijke en kleinere ruimte van waaruit wij onze huurders optimaal kunnen helpen.

Woont u in Ermelo en wilt u graag in contact komen met UWOON? Neem dan telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer 0341 56 51 00. Samen met u kijken we of wij u digitaal kunnen helpen of dat een bezoek nodig is. In overleg met u zal dan een afspraak worden gemaakt bij een van onze (buurt)kantoren. Uiteraard kunt u in de ochtend ook onze kantoren in Harderwijk en Elburg bezoeken.

2. Kantoren buurtbeheerders open
Ook de kantoren van de buurtbeheerders gaan weer open. De spreekuren worden weer opgestart volgens het bekende schema. Bekijk hier de spreekuren van Harderwijk, Ermelo en Elburg.

3. Reparatieverzoeken indienen
Alle reparatieverzoeken worden weer opgepakt. U kunt uw reparatieverzoek telefonisch indienen of via het contactformulier.

Komen wij op bezoek?
Dan ontvangt u de flyer ‘Samen veilig doorwerken: zo werkt het’, waarop staat vermeld hoe we er samen met u voor zorgen dat werkzaamheden op een zo prettig mogelijke en veilige manier kunnen plaatsvinden.

4. (Planmatig) Onderhoudswerkzaamheden
(Planmatig) onderhoudwerkzaamheden pakken wij weer op zoals u van ons gewend bent.

5. Huisbezoek
Is een bezoek aan uw woning noodzakelijk? Dan werken wij zo veilig mogelijk. In onze flyer “Veilig in gesprek” leest u, hoe we dit samen met u, kunnen doen.

6. Uw huur opzeggen
U kunt nog steeds gewoon uw huur opzeggen. Dit kan via het huurdersportaal. Zodra we uw huuropzegging hebben ontvangen, nemen wij telefonisch contact met u op om afspraken te maken voor technische inspecties over de oplevering van de woning en het inleveren van de sleutels.

7. Nieuwe verhuur
Wij bieden woningen aan via hurennoordveluwe.nl. Als u kandidaat nummer 1 bent voor een woning, dan bellen wij u om nadere afspraken te maken.

Vragen?
Heeft u naar aanleiding van dit bericht nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Deel deze pagina