Onze coronamaatregelen

Update: 21-1-2020
Tijdens de persconferentie op 20 januari zijn er nieuwe maatregelen aangekondigd. Er komt hoogstwaarschijnlijk een avondklok en per direct is het maximum aantal privé-gasten teruggebracht naar 1 persoon per huishouden per dag. Deze maatregelen leiden vooralsnog NIET tot aanpassing van het huidige protocol ‘Samen veilig doorwerken' voor de bouwsector. Hierdoor kunnen wij onderstaande punten/werkzaamheden gewoon voortzetten.

 

15-12- 2020
Vanaf 15 december tot 19 januari gaan we in een strenge lockdown in Nederland. Wij hebben onze voorzorgsmaatregelen daarom weer aangescherpt. We volgen hierin de richtlijnen van het RIVM.

1. Kantoren gesloten.
Onze kantoren zijn gelsoten.Vanwege Corona hebben we op dit moment het liefst contact met u via telefoon, e-mail en contactformulier via de website. Is een bezoek (in overleg met UWOON) aan kantoor echt noodzakelijk? Dan willen wij u vragen om (indien mogelijk) alleen te komen. Onze medewerkers vragen vooraf naar uw gezondheid. Lees meer in onze flyer Veilig in gesprek op kantoor. 

2. Kantoren buurtbeheerders gesloten
Ook de kantoren van de buurtbeheerders zijn gesloten. De buurtbeheerders werken alleen op afspraak. Veel van uw huurzaken kunt u regelen via ons huurdersportaal, per telefoon of mail.

3. Spoedreparatie of noodgeval?
Heeft u een spoedreparatie of noodgeval? Bel ons.
Voor deze reparaties zijn we per telefoon (0341 41 68 94) bereikbaar. Spoedreparaties zijn reparaties die directe gevolgen hebben voor uw veiligheid of grote schade opleveren. Na uw telefonische melding bepalen onze medewerkers of de reparatie echt direct uitgevoerd moet worden of eventueel toch later kan. Vermeld wel altijd of u of uw gezinsleden gezondheidsklachten hebben zoals koorts, hoesten of verkoudheid als de reparatie doorgaat.

De volgende reparaties voeren wij met spoed uit:   
- Buitensluiting (u staat buiten zonder huissleutel)
- Ernstige lekkage
- Electra die bloot ligt of kortsluiting
- Gaslucht
- Een niet af te sluiten buitenraam of deur
- Rioolverstopping

Komen wij op bezoek?
Dan ontvangt u de flyer ‘Samen veilig doorwerken: zo werkt het’, waarop staat vermeld hoe we er samen met u voor zorgen dat werkzaamheden op een zo prettig mogelijke en veilige manier kunnen plaatsvinden.

4. Heeft u een reparatie die niet direct spoed heeft of dringend is?
Dan vragen wij u om deze uit te stellen tot het moment dat de regels weer versoepeld worden. We helpen u dan zo snel mogelijk. Wij vragen om uw begrip. Alleen samen dringen we het virus terug.

5. Planmatig onderhoud
Planmatig onderhoud voeren wij zoveel mogelijk uit. Denk aan o.a. schilder-, gevel- en dak werkzaamheden (buitenwerkzaamheden). Ook de voorbereidingen op onderhoudswerkzaamheden gaan zoveel mogelijk door. Hiervoor kunnen wij u om hulp vragen, voor bijvoorbeeld het maken van foto's van uw woning.

Onze (bouw)partners volgen de regels die zijn opgesteld door het RIVM.  Onze partners vragen u, voor het betreden van uw woning, om toestemming.

6. Huisbezoek
Is een bezoek aan uw woning noodzakelijk? Dan werken wij zo veilig mogelijk. In onze flyer “Veilig in gesprek” leest u, hoe we dit samen met u, kunnen doen.

7. Uw huur opzeggen
U kunt nog steeds gewoon uw huur opzeggen. Dit kan via het huurdersportaal. Zodra we uw huuropzegging hebben ontvangen, nemen wij telefonisch contact met u op om afspraken te maken voor technische inspecties over de oplevering van de woning en het inleveren van de sleutels.

8. Nieuwe verhuur
Wij bieden woningen aan via hurennoordveluwe.nl. Als u kandidaat nummer 1 bent voor een woning, dan bellen wij u om nadere afspraken te maken.

9. Betalingsproblemen?
Heeft u door de huidige coronacrisis moeite met uw betalingsverplichtingen (zoals het betalen van de huur), dan denken wij graag met u mee hoe we u kunnen helpen. Neem contact op om samen op zoek te gaan naar een oplossing.

Hou oog voor elkaar!
En als laatste maar niet minder belangrijk: hou oog voor elkaar! Ziet u iemand in uw omgeving die het moeilijk heeft of die hulp kan gebruiken, bied het aan. Of neem contact met ons op!

Vragen?
Heeft u naar aanleiding van dit bericht nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden