Over UWOON

Bij UWOON werken bijna 100 collega’s samen aan betaalbare en plezierige huisvesting voor ruim 8.600 huishoudens in de gemeenten Elburg, Ermelo, Harderwijk en Oldebroek. We zijn er in de eerste plaats voor mensen met een lager inkomen. Daarnaast ondersteunen we ook mensen met lage middeninkomens zolang dit binnen onze mogelijkheden past, omdat zij ook moeilijkheden ondervinden op de woningmarkt.

Onze naam vertelt hoe wij onze dienstverlening invullen: de klant staat bij ons voorop. Wij bieden kwalitatief goede en betaalbare woningen en woondiensten, zodat huurders zich op hun plek voelen in hun buurt, straat en huis.

U vindt onze vestigingen in Elburg, Ermelo en Harderwijk. Wij werken nauw samen met huurdersorganisaties, gemeenten, zorg- en welzijnsinstellingen en andere corporaties en (maatschappelijke) organisaties in de regio Noord-Veluwe.

Ondernemingsplan

Bestemming 2022, dat is de titel van het UWOON Ondernemingsplan 2019-2022. Een plan dat gericht is op huidige en toekomstige huurders. Klik hier om het het ondernemingsplan te lezen. Een 'reisgids' waarin we de bestemming van het plan beschrijven. 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden