42 nieuwbouw appartementen - Oranjepark Ermelo

Impressie woongebouw

 • Zuid_oost_Oranjepark_42_app__1_.JPG
 • Noord_west_Oranjepark_42_app__1_.JPG
 • MicrosoftTeams-image__1_.png

In woonwijk Het Oranjepark in Ermelo komen 42 nieuwe appartementen voor de sociale huur. Het nieuwe woongebouw grenst aan de Prinsenhof. De woningen worden duurzaam gebouwd en aangeboden volgens de reguliere sociale verhuur. De 6 woningen op de begane grond worden met voorrang verhuurd aan woningzoekenden met een zorgindidatie. UWOON heeft Van Wijnen opdracht gegeven van de bouw van het woongebouw. De verwachting is dat het gebouw eind 2023 wordt opgeleverd. 

Start bouw
In juni 2022 zijn de voorbereidende werkzaamheden voor de bouw van de sociale huurappartementen gestart. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd door aannemer Van Wijnen en bestaan onder andere uit het inrichten van de bouwplaats. Omdat er bezwaren zijn ingediend op de omgevingsvergunning wordt er nog niet gestart met de bouwwerkzaamheden (alleen voorbereidende werkzaamheden). Wat dit betekent voor de voortgang en bijbehorende planning van het project is nog niet duidelijk. UWOON wacht met de bouw tot het besluit van het college op de bezwaren. 

Verhuur
Wanneer de appartementen bijna klaar zijn komen ze te huur op www.hurennoordveluwe.nl; een datum is nog niet bekend. UWOON zal de start van de verhuur aankondigen. Vanaf dat moment kunnen belangstellenden op de appartementen reageren.

Oranjepark Ermelo
De appartementen komen in de woonwijk Het Oranjepark in Ermelo. Het ligt in het gebied tussen de Dennenlaan, Sparrenlaan, Constantijnlaan en Wilhelminalaan. Het wordt een parkachtige omgeving met (zorg)woningen, een gezondheidscentrum en een buurtkamer. De ontwikkeling van het Oranjepark wordt, samen met Zorggroep Noordwest-Veluwe, gerealiseerd volgens het Libenau-principe. Dat is een gedachtegoed waarbij meergeneratiebuurten en sociale samenhang centraal staan. Een wijk waarin mensen naar elkaar omkijken, helpen en elkaar versterken. De verdere bouw van het Oranjepark vindt tussen 2020 en 2026 in verschillende stappen plaats.
Meer informatie over het Oranjepark vindt u op www.oranjepark-ermelo.nl

Bouwnieuws aannemer Van Wijnen

Contact Van Wijnen

 • Vragen of opmerkingen?

  Heeft u vragen en/of opmerkingen over de bouwplaats en de voortgang van de werkzaamheden? Neem dan tijdens kantooruren contact op met de uitvoerder Peter de Jong via telefoonnummer 0341 553 644.

Contact UWOON

 • Overige vragen

  Heeft u overige vragen over dit project? Neem dan gerust contact op met projectleider Geert Bertijn via het telefoonnummer
  0341- 56 51 00

 • Email

  Of stuur een email naar gbertijn@uwoon.nl

Ontwikkeling Oranjepark

 • Vragen over Oranjepark?

  Heeft u vragen over de ontwikkeling van het Oranjepark? Neem dan gerust contact op met ontwikkelmanager Bart Jonker via het telefoonnummer 0341 - 56 51 00

 • Email

  Of stuur een email naar bjonker@uwoon.nl

Deel deze pagina