U bevindt zich hier: HomeUWOONOver UWOONProfiel

UWOON werkt aan betaalbare en plezierige huisvesting in Elburg, Ermelo en Harderwijk. We verhuren en verkopen woningen, maar zijn ook een sterke partner bij herstructurering of ontwikkeling van bouwplannen. Samen met bedrijven en instellingen realiseren wij woon-, zorg- en werkconcepten voor tal van doelgroepen. Betrokkenheid bij de lokale samenleving is de belangrijkste drijfveer voor ons handelen. We staan middenin in de samenleving en willen actief bijdragen aan de leefbaarheid daarvan.

UWOON bezit zo’n 8.500 woningen verspreid over de gemeenten Elburg, Ermelo, Harderwijk en Oldebroek. Onze naam verwoordt waar we voor staan: de wensen van klanten staan centraal in de dienstverlening. Het motto is dan ook: ‘Woon zoals u wilt’. We richten ons op een door de klant gewenste wooncarrière binnen de wijken en kernen met respect voor de verschillende woon- en leefstijlen. We willen dus diensten en woningen bieden, waarmee klanten in iedere levensfase en met iedere zorgbehoefte kunnen blijven wonen.

UWOON is in 2008 ontstaan uit een fusie tussen de woningstichtingen CWS uit Harderwijk, De Betere Woning uit Elburg en De Groene Zoom uit Ermelo. Daarmee is een bredere inzet mogelijk op het gebied van woningen, maar ook op het gebied van woonomgeving, zorg, welzijn, leefbaarheid en ontwikkeling van projecten en producten. Een grotere organisatie kan de kwaliteit van de dienstverlening beter garanderen en verder verbeteren.

 

Feedback

Was deze informatie relevant? De relevantie is verplicht